Welkom op de website van CFun Divers. Bij CFun Divers zijn we allemaal gepassioneerd over duiken, snorkelen en alle aanverwante wateractiviteiten. Omdat we de sport duiken en snorkelen toegankelijker willen maken voor beginners en geïnteresseerden, vonden we het belangrijk om een website te starten die meer uitleg geeft over de sport of hobby duiken en snorkelen. Met de website willen we meer Nederlanders aan het duiken krijgen waarna er hopelijk meer duikcentra en andere voorzieningen komen, naarmate de populariteit van duiken en snorkelen in Nederland toeneemt.

Waarom CFun Divers?

Als informatieve website over duiken en snorkelen is het niet alleen belangrijk dat je veel en correcte informatie terugvindt over duiken en snorkelen, maar ook dat de informatie en artikels geschreven worden door mensen die gepassioneerd zijn door de sport. En daarvoor ben je bij CFun Divers aan het juiste adres! Als fans van de sport spenderen we graag veel tijd aan research en onderzoek om onze eigen bevindingen neer te pennen op deze website en jou van zo veel mogelijk kwalitatieve informatie te voorzien.

Ontdek onze artikels en blogs in onze blogsectie en lees door de talloze informatie die er te vinden is. Heb je nog vragen of zou je graag meer informatie willen over een bepaald onderwerp over duiken of snorkelen? Contacteer ons via het contactformulier op de contactpagina en we proberen jou zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij hopen alvast dat je veel plezier hebt met je volgende duiken en je leuke ervaringen kan delen met de nieuwe vrienden die je via de duikgemeenschap leert kennen. Want het is en blijft een leuke sociale bedoening.